• Teunis, meer dan gewoon.

VoIP

VoIP

VoIP-Teunis-Telecom

VoIP telefonie

Vaste telefonie gaat traditioneel via een analoge lijn of via een ISDN verbinding. Per 1 september 2019 stopt KPN de ISDN1/2 dienstverlening. Het netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken beschikbaar zoals VoIP telefonie. Heeft u nog ISDN lijnen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met de overstap naar VoIP telefonie ook wel IP telefonie genoemd.

KPN ÉÉN

Met KPN EEN komen internet, vast bellen en mobiel bellen samen als oplossing voor uw bedrijf. We bieden u een flexibel contract waarbij u zelf kiest welke modules u nodig hebt. Hierdoor is uw contract gemakkelijk aan te passen. U beheert alles zelf en betaalt een vast bedrag per maand.

Met KPN EEN kiest u uit:

  • KPN EEN Internet
  • KPN EEN Vast Bellen
  • KPN EEN Mobiel
  • KPN EEN Vast-Mobiel

Meer over KPN ÉÉN

KPN EEN biedt u als ondernemer extra toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit: u kiest de oplossingen die u nodig hebt en verhoogt of verlaagt het aantal gebruikers als dat nodig is. Verder verhoogt het de efficiëntie van uw organisatie, omdat het de samenwerking op kantoor, onderweg en bij thuiswerken bevordert. Ook verbetert het de bereikbaarheid van uw organisatie. Daarnaast biedt het u gebruiksgemak en overzichtelijke kosten.

KPN biedt u internet via de beste infrastructuur van Nederland. U kunt rekenen op een stabiele en een betrouwbare verbinding. Met onze garanties op beschikbaarheid en hersteltijd weet u zeker dat uw bedrijf altijd online en bereikbaar is. Dat zorgt voor een grotere klanttevredenheid.

Vast Bellen biedt u veel flexibiliteit. U bepaalt namelijk zelf welke functies en opties u gebruikt. Bovendien vergroot u de efficiëntie van uw bedrijf, omdat u beter bereikbaar bent voor uw klanten. Verder weet u precies wat u voor Vast Bellen betaalt. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

KPN EEN Mobiel biedt u flexibiliteit: u kiest voor iedere medewerker het mobiele abonnement dat het beste bij zijn of haar bel- en internetgedrag past. U weet qua kosten precies waar u aan toe bent. Verder kunt u alle abonnementen gemakkelijk uitbreiden met Voordeelbundels en Bedrijfsopties. Bovendien kunt u altijd rekenen op het betrouwbare netwerk van KPN.

Met Vast-Mobiel van KPN EEN worden de mobiele telefoons van uw medewerkers onderdeel van de mogelijkheden van Vast Bellen. Alle gesprekken lopen via de telefooncentrale. Verder zijn er met de MijnGesprek app extra functionaliteiten beschikbaar. Bijvoorbeeld doorschakelen en deelnemen in een belgroep. Ook stelt iedere medewerker hiermee zijn eigen beschikbaarheid in.

De mogelijkheden zijn:

  • Niet storen
  • Doorschakelen
  • Voicemail

Met Vast-Mobiel is uw bedrijf beter bereikbaar voor uw klanten. Dit zorgt voor een grotere klanttevredenheid. Bovendien biedt het u flexibiliteit om naadloos te schakelen tussen het vaste en mobiele toestel van uw medewerkers.