Mobiele telefonie

mobiele-telefoon-teunis-telecom

Bellen, appen & internetten.

Als het gaat om zakelijk mobiel bellen en internetten biedt Teunis Telecom voor elke klant een passende oplossing. Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om de belminuten, maar ook over het verbruik van data. Ook het delen van de databundel en het inzetten van laptops en tablets is nu een must.

De juiste inventarisatie. Een passend pakket.

Omdat niet elk bedrijf hetzelfde is, komen onze accountmanagers, indien gewenst, bij u langs om uw situatie te bespreken. Aan de hand van dit gesprek, uw wensen voor in de toekomst en de analyse van uw verbuik de afgelopen tijd, kunnen wij u een nauwkeurige, passende oplossing bieden. Natuurlijk kijken wij voor u naar de juiste prijs-/kwaliteitsverhouding, zodat u in de toekomst niet voor onverwachte situaties komt te staan.

Alle netwerken

Als één van de weinige telecomaanbieders hebben wij een vooraanstaande positie bij de 4 grootste mobiele providers kunnen bemachtigen. Teunis Telecom is KPN Excellence Business Partner, Vodafone Specialised Partner, Tele2 Zakelijk Partner en T-Mobile Zakelijk Partner.

Door onze nauwe samenwerking met deze mobiele providers zijn wij altijd als één van de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de telecombranche. Daarnaast volgen onze medewerkers op regelmatige basis cursussen bij deze providers, zodat wij alle kennis in huis hebben. Hierdoor kunnen wij u steeds van het beste onafhankelijke advies voorzien en daar plukt u de vruchten van!