• Teunis, meer dan gewoon.

Netwerken

Netwerken

Bedraad of een draadloos internet in uw pand?

Met het beveiligen van uw computer netwerk bent u er nog niet. Wat dacht u van gevaren van buitenaf? Ongewenste bezoekers op uw terrein bijvoorbeeld.

Door onze jarenlange ervaring in de ICT sector hebben we voor verschillende kleine en grote bedrijven hun netwerk infrastructuur mogen aanleggen en installeren. Vooral de laatste jaren heeft  WiFi een enorme groei meegemaakt. Als er binnen uw bedrijf wordt veel gebruik gemaakt van laptops en tablet, maar natuurlijk ook smartphones is een snel werkend internet van groot belang. Bij WiFi netwerken zijn er twee signalen. Waar normaliter altijd het 2,4GHz netwerk wordt gebruikt, zie je het gebruik van 5GHz netwerken stijgen.Deze zorgen voor een snellere verbinding en beter bereik in een bepaalde ruimte.

Wij kunnen uw WiFi netwerk optimaliseren, dit doen we met hardware van Ubiquiti. We kijken naar de huidige oplossing en bedenken daarna wat het beste is voor uw ruimtes en uw wensen. Naast een normaal WiFi netwerk is er zo ook een gastennetwerk te maken waarbij gasten gemakkelijk op uw internet kunnen komen.