• Teunis, meer dan gewoon.

Beveiliging

Beveiliging

ict-netwerk-teunis-telecom

Hoe veilig is uw netwerk(omgeving)?

Elke organisatie stelt bepaalde eisen aan het beveiligingsniveau van haar ICT middelen en infrastructuur. Het slim inrichten van uw netwerkbeveiliging is immers cruciaal om ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal én veilig kan functioneren. Uw netwerk beveiligen is een specialistische taak.

Veel organisaties onderschatten de beveiligingsrisico’s van hun netwerk; ze hebben verouderde systemen voor ICT beveiliging. Digitale criminelen worden steeds gevaarlijker, dus mag uw netwerkbeveiliging niet achterblijven in de ontwikkeling. En technologie verandert constant. Daar moet op geanticipeerd worden. In een enkel geval is een bedreiging zichtbaar, maar de meeste digitale aanvallen vinden plaats zonder dat de gebruiker dit ziet of verneemt. Om uw software te beveiligen adviseren onze experts de Business Solutions van ESET.

ESET IT Security

Bij het beveiligen van uw onderneming is één ding duidelijk: beveilig uw IT-infrastructuur op het hoogste niveau en u bespaart uw personeel kostbare tijd. De onderzoekers bij ESET realiseerden zich dat het steeds moeilijker zou worden om te reageren op ieder stukje verdachte code. In plaats daarvan concentreerden ze zich op het ontwikkelen van bescherming die zowel slim als proactief is.