• Teunis, meer dan gewoon.

Kärcher Store Teunis

Kärcher Store Teunis

Elke dag opnieuw onbezorgd ondernemen met Kärcher.

Kärcher is bij veel mensen bekend om zijn hogedrukreinigers voor privé gebruik, maar Kärcher produceert vooral ook professionele reinigingsmachines voor uiteenlopende doelgroepen in het bedrijfsleven.

Deze reinigingsmachines zijn van topkwaliteit en zeer concurrerend geprijsd. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en ook vanuit ergonomisch opzicht wordt er voor gezorgd dat er voor de eindgebruiker niets te wensen over blijft. Kärcher is marktleider en de meest innovatieve fabrikant van reinigingsmachines ter wereld. Kärcher houdt tijdens de ontwikkeling en productie van deze machines rekening met mens en milieu.

Galvanistraat 8
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: industrietechniek@teunis.nl

Actievoorwaarden

De Kärcher cashback direct actie is van toepassing op de actieperiode van 1 maart t/m 31 december 2023 op de aankoop van één van de machines uit de actiefolder.

Onze producten

Teunis is al jarenlang partner van Kärcher reinigingsproducten.

karcher-partner-leverancier

Schrobzuigmachines

Veegmachines

Warmwater trailer

Hogedruk reinigingssystemen

Industriële zuigers

Stof- en waterzuigers

Stoom- en tapijtreinigers

Accessoires

30 jaar partnership

Teunis Industrietechniek werkt al ruim 30 jaar nauw samen met deze Duitse fabrikant. Wij zijn niet alleen een verkooppunt, maar ook zijn onze medewerkers gespecialiseerd om u deskundig te kunnen adviseren over de vele mogelijkheden en de juiste toepassing van de diverse Kärcher reinigingsoplossingen.

Kärcher service dealer.

Verder zijn wij ook Kärcher Service dealer en onze service monteurs zijn getraind door Kärcher om de machines volgens de juiste normering te onderhouden.

Teunis Industrietechniek is mede daarom voor de regio gekwalificeerd tot Kärcher Store dealer en kan het gehele assortiment professionele reinigingsmachines van Kärcher aanbieden tegen de beste condities.

Daarom bent u voor advies, aanschaf en onderhoud van uw Kärcher reinigingsmachines bij Teunis Industrietechniek aan het juiste adres.
Onze kennis, verkregen door jarenlange ervaring en het regelmatig volgen van product trainingen, delen we graag met u.