• Teunis, meer dan gewoon.

Leiding- en kanaalwerk

Leiding- en kanaalwerk

Het transport van de perslucht geregeld via kwalitatieve corrosievrije persluchtleidingen.

Persluchtleidingen zijn een essentieel onderdeel van het transport van perslucht voor veel industriële toepassingen, vooral waar betrouwbaarheid en efficiëntie een topprioriteit zijn. Corrosie in persluchtleidingen kan ernstige problemen veroorzaken, waaronder luchtverontreiniging, drukverlies, en zelfs systeemstoringen. Hier is een gedetailleerd overzicht van corrosievrije persluchtleidingen en hun belang in verschillende industriële toepassingen.

Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

T 0548 537 788
E persluchttechniek@teunis.nl

Ons assortiment

Aluminium en RVS persluchtleidingen

Goede betrouwbare persluchtleidingen zijn noodzakelijk voor het transport van perslucht voor veel industriële toepassingen. Met onze aluminium persluchtleidingen van Airpipe en RVS persluchtleidingen bieden we altijd de beste oplossing.

Ventilatiekanalen

Ventilatiekanalen spelen een cruciale rol in het handhaven van een gezond binnenklimaat en de toevoer van frisse en schone lucht. Daarnaast kan een warmteterugwinningproces bijdragen aan de verduurzaming van je bedrijf.

Airpipe voor snelle en eenvoudige installatie

Met ons Airpipe leidingsysteem legt u gegarandeerd, een snel en 100% lekvrij leidingsysteem aan. Zowel voor nieuwbouw als voor uitbreiding van een bestaand systeem. Door de lichte buizen en het unieke montagesysteem laat het zich eenvoudig, in de helft van de tijd van traditionele leidingsystemen installeren.

Dankzij een groot aantal verschillende koppelingen en verloopstukken, biedt het dé oplossing om snel een optimaal persluchtleidingsysteem te installeren. Dit leidingsysteem is ook perfect voor uitbreiding van bestaand leidingwerk. Naast perslucht zijn onze leidingen ook geschikt voor andere gassen zoals stikstof (N2), Argon, menggassen enzovoort.

Duurzaam en efficient omgaan met je warmte

Ventilatiekanalen spelen een cruciale rol in het handhaven van een gezond binnenklimaat door het faciliteren van de toevoer van schone lucht en de afvoer van vervuilde lucht. Deze kanalen zijn niet alleen essentieel voor luchtcirculatie, maar bieden ook unieke kansen voor duurzame energiepraktijken zoals warmteterugwinning en het hergebruik van warmte.

Moderne ventilatiesystemen, uitgerust met warmteterugwinningstechnologieën, maken gebruik van ventilatiekanalen om warmte uit afgevoerde lucht te extraheren voordat deze naar buiten wordt geleid. Deze teruggewonnen warmte wordt vervolgens gebruikt om de koude toevoerlucht voor te verwarmen. Dit proces vermindert de behoefte aan extra verwarming, waardoor energie wordt bespaard en de ecologische voetafdruk van een gebouw wordt verkleind.

Toepassing

Persluchtleidingen en ventilatiesystemen zijn toepasbaar in verschillende sectoren.

  • Automotive
  • Bouw
  • Machinebouw
  • Food
  • Chemie
  • Energie
  • Industrie
  • Zorg

Een offerte aanvragen of meer informatie?

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.