• Teunis, meer dan gewoon.

Compressoren

Compressoren

Een ruim aanbod van compressoren

Perslucht wordt gebruikt in tal van toepassingen en bijna alle productieprocessen. Het is daarmee een cruciaal onderdeel in je bedrijfsproces. Ook de kwaliteit van perslucht is belangrijk en heeft invloed op de kwaliteit en de veiligheid van je producten.

Teunis biedt een breed assortiment aan compressoren, waaronder oliegesmeerde compressoren, olievrije compressoren en mobiele compressoren. Deze diversiteit maakt het mogelijk om de ideale oplossing te vinden voor je specifieke behoeften en toepassingen.

Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

T 0548 537 788
E persluchttechniek@teunis.nl

Ons assortiment

Oliegesmeerde compressoren

Teunis is een vooraanstaande leverancier van oliegesmeerde compressoren, essentieel voor het leveren van betrouwbare perslucht in een bereik van 2 tot 315 kW. Zowel in toerengeregelde- als fix-speed uitvoeringen

Olievrije compressoren

Teunis biedt ook olievrije zuiger- en schroefcompressoren voor situaties waar volledige olievrije lucht noodzakelijk is.

Mobiele compressoren

Teunis is ook leverancier van mobiele dieselcompressoren, voor werkomstandigheden waarin flexibiliteit en betrouwbaarheid een prioriteit zijn.

Welke compressietechniek kies je?

Afhankelijk van de industrie waarin een  bedrijf actief is en aan welke eisen de perslucht dient te voldoen,  kies je voor het compressor type. We onderscheiden meerdere soorten technieken, wij beperken ons tot 2 types; de zuigercompressor- en de schroefcompressortechniek:

De zuigercompressortechniek

De zuigercompressortechniek is de oudste techniek die gebruikt wordt voor het comprimeren van lucht, meestal olievrije lucht maar is ook een betrouwbare techniek en ruim inzetbaar. De zuigercompressor heeft qua type en uitvoering een brede inzetbaarheid en kan lucht en gas samen persen tot (indien gewenst) zeer hoge druk.

De schroefcompressortechniek

De schroefcompressortechniek laat door middel van (vaak) een oliegesmeerd schroefblok, de aangezogen lucht of gas comprimeren (samenpersen) tot het gewenste drukniveau. Schroefcompressie wordt gekend als een zeer effectieve techniek en bijna altijd in de industrie gebruikt.

Perslucht is een onmisbare factor in nagenoeg elke vorm van industrie. Naast oliegesmeerde uitvoeringen beschikt Teunis ook over een breed gamma van olievrije schroefcompressoren.

Een offerte aanvragen of meer informatie?

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.