• Teunis, meer dan gewoon.

Verkeer en infra

Verkeer en infra

Het is hard werken in de Verkeer & Infra. Zichtbaarheid is dé belangrijkste factor in deze sector. Daarnaast wil je ook nog eenvoudig kunnen anticiperen op wisselende weersomstandigheden.

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor de transport & logistiek voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Zichtbaarheid

Werken in het verkeer brengt gevaren met zich mee. Zichtbaarheid is dé belangrijkste vereisten als het gaat om werkkleding in deze branche. De Hi-Vis lijnen bieden met de fluorescerende kleuren en reflecterende banden creëren je optimale zichtbaarheid

Veiligheid

Medewerkers in verkeer & infra werken onder zware omstandigheden. In weer en wind, in extreme hitte of kou moeten medewerkers beschermd worden tegen de omstandigheden.

Herkenbaarheid

Je wilt dat de medewerkers langs de weg herkenbaar zijn voor anderen. Daarmee identificeren ze zich gelijk en dat geeft hen de autoriteit in de omgeving waarin ze werken.

Meest verkochte producten in de verkeer & infra

Hi-Vis Bovenkleding

Hi-Vis Jassen - werkbroeken

Hi-Vis fluorkleding

Veiligheidsschoenen

PBM's

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Hydrowear, Santino, Havep en Grisport. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.