• Teunis, meer dan gewoon.

Sport en evenementen

Sport & Evenementen

Je medewerkers zijn jouw visitekaartje. Ook buiten de werktijden. Steeds vaker nemen medewerkers deel aan (sport)activiteiten en evenementen. Hoe mooi is het dan dat ze vol trots een kleding dragen in de uitstraling van jouw bedrijf?

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor sport & evenementen voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Comfort

Comfort is natuurlijk erg belangrijk tijdens het sporten of andere activiteiten. Kleding moet fijn zitten en goed bescherming bieden tijdens inspanningen.

Uitstraling

Een mooie tenue voor het voetbalteam, comfortabel fietskleding of medewerkers van jouw evenement. Hoe dan ook, je wilt dat je medewerkers herkend worden en een goede uitstraling hebben.

Ademend

Kleding moet goed kunnen ademen bij intensieve inspanning. Hierdoor wordt de temperatuur goed gereguleerd en voorkom je oververhitting tijdens het sporten.

Meest verkochte producten voor sport & evenementen.

Teamwear

Wielerkleding

Accessoires

Bovenkleding

Veiligheidsschoenen

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Craft, Hummel, Stanno en Reece. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.