• Teunis, meer dan gewoon.

Groenvoorziening

Groenvoorziening

Hoe heerlijk is het om buiten je werk te kunnen doen? Hoveniers, boswachters, gemeentewerkers en tuin- en bosbouwers werken in weer en wind. Belangrijk is dan dat je beschermd wordt en comfortabel je werk kunt uitvoeren.

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor de groenvoorziening voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Comfort

Als medewerker in de groenvoorziening ben je vaak actief en beweeg je veel. Dan is fijnzittende kleding met een goede fit erg belangrijk. Ook moet er snel van kledingstuk kunnen worden gewisseld bij veranderende weersomstandigheden.

Veiligheid

Veiligheid gaat boven alles. Zorg voor optimale bescherming met sterke werkkleding, veilig schoeisel en kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Met name wering tegen insecten- of tekenbeten is er een om rekening mee te houden.

Zichtbaarheid

In veel gevallen is het wenselijk om goed zichtbaar te zijn voor voetgangers of weggebruikers. Met fluoriserende en reflecterende kleding val je extra op.

Meeste verkochte producten in de groenvoorziening

Bovenkleding

Bovenkleding - werkbroeken

Hi-Vis kleding

Veiligheidsschoenen

PBM's

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Hydrowear, Santino, Havep en Grisport. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.