• Teunis, meer dan gewoon.

Facilitair en detailhandel

Facilitair en detailhandel

Voor medewerkers in de facilitaire sector en de detailhandel is het belangrijk dat ze representatief voor de dag komen. Soms is het handig dat ze kunnen worden herkend. Zonder zich te hoeven identificeren is voor klanten duidelijk wie je medewerkers zijn. Dat kan handig zijn als ze vragen hebben of wanneer ze werkzaamheden uitvoeren bij klanten.

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor de facilitair en detailhandel voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Herkenbaarheid

Door medewerkers herkenbaar te maken is het laagdrempelig om benaderd te worden en staan ze ten dienste voor hun klanten of cliënten.

Duurzaamheid

Een duurzaam alternatief is waar je als bedrijf voor wilt kiezen. Gerecyclede kleding die onder goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden wordt geproduceerd.

Uitstraling

Een nette uniforme uitstraling creëer je door je mensen netjes aan te kleden. Wil je iets extra’s? Ga dan voor een ‘custom made’ kleding lijn. Zo voeg je net wat mooie accenten toe aan jouw bedrijfskleding.

Meeste verkochte producten in de facilitaire sector en de detailhandel.

Bovenkleding

Broeken

Schoenen

Dameskleding

Hulpmiddelen

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Hydrowear, Oxxa, Fristads en Grisport. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.