• Teunis, meer dan gewoon.

Bouw en techniek

Bouw & Techniek

Bij werken in de bouw draait het om comfort en veiligheid. Je wilt je makkelijke kunnen bewegen terwijl je ook beschermd wil worden tegen het vallen, stoten en schuren. Ook moet je je snel en eenvoudig kunnen aanpassen aan veranderende weersomstandigheden.

0548 537 788

Galvanistraat 10, 7461 JC Rijssen

Waaraan moet kleding voor de bouw & techniek voldoen?

In welke branche je ook actief bent, bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn overal inzetbaar. De aard van de werkzaamheden vragen wel iedere keer wat anders van de kleding. Van comfort tot bescherming en van zichtbaarheid tot herkenbaarheid.

We begeleiden je graag, in welke branche je ook actief bent.

Draagcomfort

Medewerkers in de Bouw & Techniek werken onder zware omstandigheden. Flexibel bewegen en de perfecte fit zijn erg belangrijk! Kleding moet daarom goed passen en comfortabel zitten.

Veiligheid

De veiligheid van de medewerkers staat voorop. Zorg voor optimale bescherming met sterke werkkleding, veilig schoeisel en kwalitatief hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Slijtvast

In de Bouw & Techniek is kleding vaak onderhevig aan zware werkzaamheden waarin kleding veel te verduren heeft. Met kwalitatieve slijtvaste kleding zorg je ervoor dat kleding lang mee gaat en niet binnen de kortste keren vervangen hoeft te worden.

Meest verkochte producten in de Bouw & Techniek

Bovenkleding - werkbroeken

Jassen

Veiligheidsschoenen

Speciale dameslijn

PBM's

Merken voor deze branche

Bij Teunis gaan we voor kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Onze collectie bestaat daarom uit de beste merken, zoals Tricorp, Santino, Printer Prime en Grisport. Wij leveren kleding in alle kleuren die u wilt. Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat alle medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.