• Teunis, meer dan gewoon.

Bedrijfskleding Twente

Al jarenlang zijn we uw partner op gebied van bedrijfskleding in Twente.

Teunis is een begrip in Rijssen als het gaat om bedrijfskleding, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Als jarenlang helpt Teunis bedrijven in heel Twente met representatieve bedrijfskleding voor hun mensen. Ongeacht in welke branche bedrijven actief zijn kan Teunis adviseren over bedrijfskleding, afgestemd op de werkzaamheden. Daarnaast zorgen we dat de kleding keurig wordt afgestemd op de huisstijl van de onderneming, zodat alle medewerkers herkenbaar op pad kunnen!

Ook de wensen en budgetten van bedrijven en hun  medewerkers verschillen. Daarom bieden we u een uitgebreid assortiment, met in elke productcategorie meerdere merken. Zodat u altijd de prijs/kwaliteit verhouding kunt kiezen die ú het beste past.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen
Postbus 139

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

Teunis, een begrip in Twente.

Teunis Rijssen is als sinds 1961 actief in de regio Twente op gebied van industrietechniek, bedrijfskleding en automotive. We helpen vele Twentse bedrijven in sectoren zoals de bouw, zorg, en techniek en adviseren welke bedrijfs- of werkkleding passend is voor hun situatie.

Flexibiliteit en snelheid

Soms moeten we in het bedrijfsleven snel schakelen. Bij Teunis Bedrijfskleding in Rijssen kan dat! Met onze enorme voorraad aan kleding en onze eigen druk- en borduurapparaten kunnen wij binnen no-time uw order verwerken en kunt uw de producten snel afkomen halen bij onze showroom in Rijssen. Ook bezorgen we graag de kleding in de hele regio Twente!

borduurmachines teunis bedrijfskleding

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)

Ons programma PBM’s bestaat uit hoofdbescherming, gehoorbescherming, adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, arm- en handbescherming, been- en voetbescherming, valbescherming en EHBO-artikelen.

Kleding Management Systeem (KMS)

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Op basis hiervan bieden we u de service van een modern en gebruikersvriendelijk Kleding Management Systeem. Via onze klantgerichte webshop logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem.

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Steluw vraag

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

OverTeunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Expert

in de industrietechniek

Gecertificeerd

personeel

Flexibel

en snel

Innovatief &

Duurzaam