• Teunis, meer dan gewoon.

Accredis ritregistratie

Accredis ritregistratie

Accredis ritregistratie

Accredis biedt uiterst betrouwbare oplossingen met betrekking tot voertuig mobiliteit. We zijn overtuigd van onze kennis en kunde, daarom bieden we drie jaar garantie op ons complete systeem. Door state of the art software en innovatie worden deze systemen vergezeld door het laagste maandtarief in de markt, met mobiele dekking door heel Europa. Het maakt hierbij niet uit of u in een personenauto rijdt of in een bestelwagen: alles komt in hetzelfde, overzichtelijke platform terecht dat overal en altijd bereikbaar is.

Waar kan Accredis u bij helpen?

Ritregistratie

Ook iedere maand weer veel tijd kwijt aan de administratie van alle zakelijke ritten? De rittenregistratie oplossing van Accredis is dé manier om dit sneller en efficiënter te doen. Dat scheelt u weer tijd voor andere zaken! Met deze service verwerkt u alle ritten in een eenvoudig, geaccordeerd overzicht in één keer in uw bedrijfsadministratie.

Track & trace

U wilt te allen tijde kunnen weten waar uw bedrijfswagens zich bevinden. Logisch, deze auto’s kosten namelijk veel tijd en geld aan aanschaf en onderhoud.Een optimale inzet kan net dat verschil zijn tussen winst en verlies. De track & trace oplossing van Accredis gaat dat verschil maken.

Kilometerregistratie

Zakelijke rijder? Het laatste wat u wil is onverwachte bijtelling. Daarom is een fiscaal volledig goedgekeurde oplossing wat u nodig heeft. Zakelijke kilometers registreren doet u dan ook met de kilometerregistratie oplossing van Accredis. Een snelle, efficiënte en betaalbare manier om uw zakelijke kilometers van privé kilometers te kunnen scheiden.

Urenregistratie

Werken uw mensen altijd op projectbasis? Veel mensen in dienst? Rekent u de uren van uw personeel direct door aan uw opdrachtgevers? Dan is de urenregistratie oplossing van Accredis er voor u. Dit pakket biedt u volledige monitoring van de inzet van uw personeel met de mogelijkheid deze direct door te kunnen rekenen aan uw klanten.

Rijgedrag Analyse

Eenvoudig het rijgedrag van uw werknemers verbeteren? Premiekorting op uw verzekeringen? Dan is de rijgedrag analyse van Accredis iets voor u!