• Teunis, meer dan gewoon.

Verlichting

Verlichting

Voor verlichting moet u ook bij Teunis zijn.

Onze milieuvriendelijke lichtmasten zijn door hun compacte formaat gemakkelijk te vervoeren. Hybride lichtmasten gebruiken maar liefst 90% van de interne accu, wat tot 85% bespaart op brandstof en CO2-uitstoot.

U kunt kiezen voor een lichtmast met of zonder generator. Lichtmasten met generator zijn voorzien van een interne motor om de lampen te laten branden. Deze lichtmasten kunnen direct worden aangesloten op stroomnet. Lichtmasten zonder generator hebben geen interne motor en sluiten direct aan op een noodstroomaggregaat.

De lichtmasten zijn voorzien van een trekhaak of vorkheftruck sleuf voor gemakkelijke verplaatsing. De lampen zijn vaak voorzien van een zwaailicht en kunnen in verschillende kleuren worden ingesteld. U kunt de lichtmasten ook huren met een bewegingssensor. Deze lichtmasten gaan alleen branden als er beweging gedetecteerd wordt.

0548 537 788

Galvanistraat 8, 7461 JC Rijssen (OV)

Polluxstraat 7, 5047 RA Tilburg (NB)

Trekweg 156, 8764 XB Parrega (FR)

We zorgen graag voor een verlichte werkomgeving.

Compacte en makkelijk te transporteren verlichting regelen we er zo bij.

Verhuur hybride lichtmasten

De batterijen van onze lichtmasten laden we op met energie van ons zonnedak. Dankzij het optimale gebruik van de accu ligt het gemiddelde brandstofverbruik van onze lichtmasten rond de 12 liter per week.

Compact transport

Deze lichtmasten zijn zeer compact, ideaal voor transport. Met onze bakwagen kunnen we meer dan 20 lichtmasten tegelijk vervoeren.

Op afstand bedienbaar

Hybride lichtmasten zijn uitgerust met een anemometer die de mast automatisch laat zakken bij harde wind. Daarnaast kunnen we de lichtmast uitbreiden met een timer en lichtsensor, zodat je de mast op afstand kunt bedienen.

Teunis helpt je op weg

  • Snelle levering in heel Nederland.
  • Plug & Play: makkelijk en veilig te bedienen.
  • 24/7 online aansturing en support.
  • Minder brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot.

Lamp in houder

Lamp op statief

Lichtmast

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

We helpen je graag met een advies of met een offerte. Vul het formulier in en we komen spoedig bij je terug. Liever telefonisch contact? Bel dan met 0548 537 788.