• Teunis, meer dan gewoon.

Nieuw Bedrijfskleding pagina

Bedrijfskleding

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor iedere sector en werkgebied. Afgestemd en op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Bedrukt en borduurt door onze eigen mensen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Beschermt tegen gevaren tijdens het werken, maar ook van gevaren van buitenaf. Ons persoonlijke beschermingsmiddelen bieden veiligheid, zichtbaar én comfort.

Sport & evenementen

Een perfecte uitstraling, ook buiten werk om. Tijdens sporten en evenementen wil je ook herkenbaar zijn. Maar daar mogen de prestaties niet onder lijden.

Sectoren

Onze klanten

Zinnetje

Pultrum Rijssen is al bijna 60 jaar een krachtige een stabiele partner voor vervoersvraagstukken in de transport en logistiek. Op hun geheel eigen, transparante manier spant deze logistieke dienstverlener zich actief in om het logistieke proces duurzamer te maken.

Eenvoudig bestellen via ons Kleding Management Systeem

Houd grip en overzicht op uw kledingmanagement. Ons Kleding Management Systeem (KMS) helpt u bij het eenvoudig bestellen en beheren van uw bedrijfskleding.

Wij nemen de maten van al uw medewerkers en registeren die in ons systeem. Via het logt u in en treft u uw eigen bedrijfsassortiment. Desgewenst kunnen uw medewerkers ook inloggen met hun persoonlijke code en artikelen bestellen op basis van een door u toegewezen puntensysteem. U heeft altijd overzicht in de bestelde artikelen en de levertijden.

Custom made kleding

Teunis Bedrijfskleding biedt naast standaard bedrijfskleding ook maatwerk kleding. Hierdoor heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling.

Vakmanschap en de nieuwste software maken dat wij uw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur

Bellen met Teunis Bedrijfskleding

Wilt u graag direct advies, meer informatie of een prijsopgave? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Stel uw vraag

Over Teunis

Wij vinden het heel gewoon om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. We besteden geen aandacht aan toeters en bellen, we hebben enkel aandacht voor de klant en de oplossing die nodig is.

Onze technische mensen bedienen een breed veld van industrietechniek tot aan bedrijfskleding. Nieuwe uitdagingen? Kom maar op! Want ondanks dat wij topservice normaal vinden, gaan we altijd voor meer dan gewoon.