• Teunis, meer dan gewoon.

Santino

Casual workwear with character.

Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich lekker in voelt.

  • Specialist in bovenkleding
  • Voor échte mensen
  • Unieke kwaliteit
  • Uitgebreid assortiment

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

What you see is what you get, and we tell it like it is.

Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.

Breed inzetbare kledinglijnen. Verkrijgbaar in honderden kleuren en stijlen.

De Santino collecties

In dames- en herenmodellen, beschikbaar in vele kleuren en maten tot 7XL.

Basics zijn ‘never out of stock’ en beschikbaar in vele kleuren en maten. In diverse modellen, van XS tot maat 7XL. En in de meeste gevallen zijn de Basics leverbaar in zowel een heren- als damesmodel.

Dit zijn nog eens stoere en opvallende modellen! Dat zie je meteen aan het contrasterende schouderstuk en de kenmerkende “2 Color Curve” op de rugzijde. Je kunt ze ook mooi combineren met de Santino basiscollectie omdat we gebruik hebben gemaakt van hetzelfde kleurenpalet. Dat geeft je talloze modelcombinaties.

Opvallen is essentieel voor de HiVis-Line. Deze veiligheidskleding heeft UV protectie en is gecertificeerd conform de EN ISO 20471 norm. De comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen zorgen voor bewegingsvrijheid en optimaal draaggemak. Deze collectie T-shirts en polo shirts is verkrijgbaar in een grote maten range en is voorzien van veelzijdige en praktische details. Zo voelen je medewerkers zich altijd prettig en draagt de kleding bij aan het werkmoraal en het goede imago van je bedrijf.

De vezels die Santino gebruikt zijn in principe allemaal gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Voor het grootste deel katoen. Wij adviseren jou altijd bij een verantwoorde keuze, zodat ook volgende generaties kunnen blijven genieten van onze planeet.

Sustainable Santino

Wij maken ons sterk voor ons product en de keten die daar achter zit. Dit doen we onder andere door het integreren van duurzaamheid. Duurzaamheid zit niet alleen in het productieproces maar ook in de relatie met jou als klant en de omgang met ons product. Transparantie omtrent onze producten en onze relatie vinden we essentieel. Bij Santino heb je met echte mensen te maken die zeggen waar het op staat, gewoon helder, direct en loyaal naar elkaar. What you see is what you get, and we tell it like it is.

Kleur is onze kwaliteit, bovenkleding het specialisme.

Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Letterlijk. Veel aanbieders hebben dan ook een eindeloos assortiment, terwijl Santino kiest voor één specialisme: de bovenkleding. Wat voor anderen een bijproduct is, is voor ons hoofdzaak. Het premium karakter komt terug in de kwaliteit van de kleur. Of je het nu in wit, zwart, real navy, graphite, royal blue of rood wil, Santino heeft een kleurvaste collectie.

Teunis is uw specialist op gebied van bedrijfskleding.

Teunis Bedrijfskleding in Rijssen heeft jarenlange ervaring op het gebied van onder andere bedrijfskleding. Kom langs in onze showroom om onze topmerken te bekijken en te passen. We hebben ruim 4000m2 aan voorraad en bedrukken of borduren uw kleding ter plekke.

Direct een offerte aanvragen?

We helpen u graag om iets passends te vinden, waarmee uw veiligheid én herkenbaar te werk kunt gaan.