• Teunis, meer dan gewoon.

Fristads

Let's get to work.

Niets kan de plaats innemen van hard werken. Dat geldt voor jou als professional en voor Fristads als jouw partner. Hoe hard je ook je best doet, hoe ver je ook gaat – je ambitie maakt alle verschil. Het is de missie van Fristads jou zo aan te kleden, dat je het beste uit jezelf  kunt halen. Met een ervaring van meer dan 90 jaar weet Fristads beter dan wie ook wat de behoeften van werkende professionals zijn. Fristads maakt functionele, sportieve, duurzame en veilige werkkleding die zo ontworpen is dat je je altijd comfortabel voelt en op je allerbest bent.

Galvanistraat 10
7461 JC  Rijssen
Postbus 139
7460 AC  Rijssen

T: 0548 537 788
E: bedrijfskleding@teunis.nl

FRISTADS FUSION  – De Cross-Over collectie

Fristads Fusion is ontworpen om de teamspirit een boost te geven en een eenduidig bedrijfsprofiel te creëren. Een breed scala aan modellen, kleuren en slimme details, zoals verborgen knoop- en ritssluitingen, maakt dit een uiterst  veelzijdige collectie die binnen vrijwel ieder bedrijf kan worden toegepast.

De meeste kledingstukken zijn goedgekeurd om industrieel te wassen én zijn OEKO-TEX® gecertificeerd. Een kledingoplossing voor heren en dames, voor alle seizoenen in 10 kleurcombinaties!

Breed inzetbare kledinglijnen. Verkrijgbaar in honderden kleuren en stijlen.

FRISTADS GREEN  – ’s Werelds eerste kledingcollectie met een Environmental Product Declaration

Fristads is ’s werelds eerste bedrijf die de milieu-impact van hun kleding inzichtelijk heeft gemaakt door middel van een EPD. Bij de ontwikkeling van het concept Fristads Green is er met iedere stap in het productieproces rekening gehouden met duurzaamheid. Van het design tot de uiteindelijke productie, iedere stap in het proces zorgt voor een zo minimale voetafdruk op het milieu.

Na de eerste collectie voor Bouw en Constructie is er nu ook Fusion Green. Deze collectie voor Service & Industrie is in maart 2020 gelanceerd. Het werkjack en de werkbroek zijn ontworpen om gecombineerd te worden met de Fusion collectie, beide kledingstukken zijn beschikbaar in zowel een model voor mannen als voor vrouwen. Het gebruikte materiaal is zacht, lichtgewicht en droogt snel.

Gemaakt van gerecycled polyester van PET-flessen en TENCEL™ Lyocell – een vezel van cellulose gemaakt van  traceerbaar en duurzaam geproduceerd hout. Alle contrasterende details zijn gemaakt van gerecycled polyester. De kleding is goedgekeurd voor industrieel wassen volgens de norm ISO 15797 en kan worden uitgevoerd met een RFID-chip waardoor de workflow voor industriële wasserijen en magazijnen wordt geoptimaliseerd.

Naast het werkjack en de werkbroek is de collectie uitgebreid met een T-shirt en een sweater gemaakt van biologisch katoen.

Teunis is uw specialist op gebied van bedrijfskleding.

Teunis Bedrijfskleding in Rijssen heeft jarenlange ervaring op het gebied van onder andere bedrijfskleding. Kom langs in onze showroom om onze topmerken te bekijken en te passen. We hebben ruim 4000m2 aan voorraad en bedrukken of borduren uw kleding ter plekke.

Direct een offerte aanvragen?

We helpen u graag om iets passends te vinden, waarmee uw veiligheid én herkenbaar te werk kunt gaan.