• Teunis, meer dan gewoon.

Bierbaum-Proenen

Crazy AboutQuality

Al sinds de oprichting van BP in 1788 zijn we een echt familiebedrijf. Met het merk BP behoren we tot de toonaangevende specialisten op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ons doel is om mensen er bij hun dagelijkse werkzaamheden professioneel en modern uit te laten zien en ervoor te zorgen dat ze hun werk veiliger, comfortabeler en eenvoudiger kunnen doen. Hiervoor ontwikkelen we kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van sterke materialen.

Waarvoor wij staan: onze kernwaarden

  1. Klantgerichtheid

Wij bieden onze dragers en klanten bedrijfskleding die voldoet aan onze eis ‘feel the difference’. Centraal in onze belofte aan de klant staan: kwaliteit, design en functionaliteit.

  1. Innovatie

Wij ontwikkelen onze producten en ons bedrijf door innovatie en permanente verbetering van onze dienstverlening voor onze dragers en klanten.

  1. Prestatievermogen

Wij bereiken door eigen initiatief, verantwoordelijkheid, wederzijdse motivatie en uitwisseling van kennis excellente bedrijfsprestaties.

  1. Transparantie en vertrouwen

Wij onderhouden een vertrouwensrelatie met onze dragers, klanten, leveranciers, geldverstrekkers en met elkaar op basis van openheid, transparantie en eerlijkheid.

  1. Duurzaamheid

Wij creëren duurzame waarde voor de mensen die met ons samenwerken. Onze goede bedrijfsresultaten garanderen een gezonde toekomst. Wij staan voor faire werkomstandigheden en gaan op verantwoorde wijze met natuurlijke hulpbronnen om.

  1. Diversiteit en persoonlijke ontwikkeling

Wij respecteren en bevorderen diversiteit en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek onze kledinglijnenVoor elk werkgebied iets toepasselijks.

BP Workwear®

BP Workwear® is dé collectie voor iedereen die bij het dagelijks werk in de bouw en de industrie een beetje extra ondersteuning kan gebruiken. Hier vindt u onze catalogi BP Workwear® catalogi

BP Med&Care®

Professionele bedrijfskleding voor mensen in de zorg, met maximale bewegingsvrijheid, slimme details en doordachte kleuren. Hier vindt u onze catalogi BP Med&Care® catalogi

BP Gourmet®

Bedrijfskleding voor iedereen die in de keuken en de bediening alles geeft. Hier vindt u onze BP Gourmet® catalogi

BProtected®

BProtected® biedt persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) op het gebied van waarschuwingskleding, multinormkleding, bescherming tegen vlammen en bescherming bij het lassen. De PBM zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken en tegelijk optimaal beschermd bent. Hier vindt u onze catalogi BProtected® catalogi

BP Industrial Food®

Gecertificeerde HACCP-kleding voor de voedingsindustrie, de farmaceutische industrie en de cosmetica-industrie. Hier vindt u onze catalogi BP Industrial Food® catalogi

Teunis is uw specialistop gebied van bedrijfskleding.

Teunis Bedrijfskleding in Rijssen heeft jarenlange ervaring op het gebied van onder andere bedrijfskleding. Kom langs in onze showroom om onze topmerken te bekijken en te passen. We hebben ruim 4000m2 aan voorraad en bedrukken of borduren uw kleding ter plekke.

Direct een offerte aanvragen?

We helpen u graag om iets passends te vinden, waarmee uw veiligheid én herkenbaar te werk kunt gaan.