• Teunis, meer dan gewoon.

Vacature: Onderhoudsmonteur / Inspecteur

Vacature Onderhoudsmonteur / Inspecteur

Bij Teunis Industrietechniek zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur / inspecteur van installaties. 

Teunis Industrietechniek is meer dan alleen een leverancier van systemen, apparatuur, tools en componenten voor industriële toepassingen. Het is ons uitgangspunt dat we onze klanten willen helpen hun performance te verbeteren. We willen het optimale uit onze installaties halen en dat doen we door de installaties te monitoren, te inspecteren waardoor we ongeplande uitval te minimaliseren en ze te optimaliseren. 

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het bedienen, onderhouden, inspecteren en optimaliseren van alle utilities zoals: Stoomvoorziening, sprinkler installaties, watervoorziening en persluchtvoorziening. Daarnaast gaat het om het tijdig vervangen van onderdelen om te voorkomen dat installaties ongewild stil komen te liggen. Een verantwoordelijke taak waarbij de volledig expertise wordt gevraagd. 

We zoeken

  • Minimaal MBO werk en/of denkniveau, richting installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
  • Enkele jaren relevante werkervaring.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Accuratesse, klantvriendelijkheid, zelfstandigheid en servicegerichtheid.

We bieden

Wij bieden een zelfstandige functie met een prettige werksfeer, bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden tot het volgen van (vervolg)cursussen.

Solliciteren?

Spreekt de bovenstaande functie je aan en denk je dat jij de persoon bent die we zoeken, stuur dan je schriftelijke sollicitatie in de vorm van een CV en motivatiebrief naar:

Teunis Industrietechniek

t.a.v. Maik ten Brinke (bedrijfsleider)
m.tenbrinke@teunis.nl
Galvanistraat 8
7461 JC Rijssen

Over Teunis

De Teunis Groep in Rijssen combineert moderne techniek met klantgerichte dienstverlening. Dit kunnen we onder meer waarmaken door onze brede expertise: we zijn actief op de markten van automotive en transport, technische en medische gassen, industrietechniek, noodstroom, telecommunicatie, bedrijfskleding en PBM’s.

Bij Teunis bepaal je zelf waar je plafond ligt. We geloven in de kracht van onze mensen en investeren in jouw kennis en kunde, zodat jij je kan ontwikkelen en wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. Bij Teunis sta je er niet alleen voor. Ruim 100 collega’s zorgen voor een ontvankelijk en professionele sfeer. Met een actieve PV worden daarnaast ook regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.