• Dé oplossing in de techniek!

Teunis blijft geopend voor zakelijke klanten

showroom teunis industrietechniek bovenaf

Tijdens de sluiting van niet-essentiële winkels blijven onze vestigingen geopend voor zakelijke klanten, volgens onze normale openingstijden.

Uiteraard is het ook mogelijk om van tevoren uw bestelling te plaatsen via de telefoon, per e-mail of via onze klantenportalen. Geef dan graag aan waar en wanneer u de bestelling bezorgd wilt hebben of wanneer u de bestelling wilt ophalen in één van onze vestigingen.

U kunt producten bestellen via onze klantenportalen of via de onderstaande e-mailadressen:

Particuliere verkoop

Wilt u als particulier iets bij ons bestellen? Dat is mogelijk door uw bestelling telefonisch, of per e-mail door te geven. Op een afgesproken tijdstip kunt u uw bestelling afhalen in onze vestigingen waar u per pin kunt betalen.

Ook is bezorging van uw bestelling mogelijk, wij vragen u dan wel vooraf te betalen.

Persoonlijk advies

Hoewel we u helaas niet persoonlijk van advies kunnen voorzien, is het toch mogelijk om een telefonische of digitale afspraak met ons te maken. We zullen u dan per telefoon of Microsoft Teams te woord staan.

Ons centrale telefoonnummer

Telefonische of digitale afspraak maken

We hopen vanaf 19 januari 2021 weer diensten te leveren zoals u dat van ons gewend bent.