• Dé oplossing in de techniek!

Volker Wessels – Teunis Holterberg ATB-toertocht weer groot succes.

Op zaterdag 9 november vond de Volker Wessels Teunis Holterberg ATB-toertocht plaats. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen, het zat er ook dit jaar allemaal weer in!

De deelnemers konden ook dit jaar kiezen uit een route van 35 en 55 km. De omstandigheden waren prima en de route lag er goed bij. Na de toertocht konden de fietsen worden schoongespoten bij met de reinigingssystemen van Kärcher, waarna de dag werd afgesloten met een winters stamppotbuffet en glaasje fris of een biertje. Al met al kijken we terug naar een mooie dag.

Bekijk hier alle foto’s.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>